Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد شریفی‌مقدم گفت: تعرفه گذاری پرستاری مطابق با واقعیت ها اجرا نمی شود و معتقدم که نحوه اجرای کنونی تعرفه گذاری پرستاری دچار مشکل خواهد شد. در حال حاضر حدود ده هزار تعرفه پزشکی تعیین و پرداخت می شوند؛ در حالی که تنها ۱۷ بسته خدمتی جهت پرداخت به پرستاران تعیین شده است.

به گفته شریفی مقدم در تعرفه خدمات پرستاری برای هر بیمار ۶ k برای بخش های عمومی گذاشته شده است و هر K حدود ۱۴ هزار تومان تعیین شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ادغام برخی از خدمت ها به نوعی همان مدل گلوبال یا DRG است.

دبیر کل خانه پرستار ایران گفت: تعرفه گذاری خدمات پرستاری پس از ۱۵ سال اجرایی شده است؛ اما آن طور که در گروه پزشکی برای هر خدمتی، تعرفه ای تعیین شده است، جامعه پرستاری انتظار دارند که بر اساس همین فرمول تعرفه پرستاری تعیین و به همکاران پرداخت شود.

به گفته وی شاخص هایی هستند که بر اساس آن ها تعرفه ها را تعیین می کنند. ریسک خطر برای عامل کار، ریسک خطر برای بیمار، استهلاک دستگاه ها و مدت زمانی که گروه مربوطه برای ارائه خدمات می گذارند، از جمله عوامل تعیین تعرفه خدمتی هستند.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: پرستاری پرستار جامعه پرستاری تعرفه پرستاری تعرفه گذاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۶۳۶۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معضل بیرون گذاشتن زباله خارج از ساعات تعیین‌شده در قم

سیدمحسن میرهادی،مدیرکل نظارت بر خدمات شهری شهرداری قم، فرهنگ‌سازی و آموزش را از موضوعات مهم خدمات شهری دانست و اظهار کرد: اگر شهروندان همکاری و مشارکت نداشته باشند، به شهر پاکیزه نخواهیم رسید. 

وی در خصوص آموزش‌های شهروندی افزود: پساب خاکستری یا فاضلابی که در بعضی مناطق توسط برخی شهروندان وارد معابر شهری می‌شود، یکی از مشکلات مهم محیط‌زیست شهری در قم است.  

مدیرکل نظارت بر خدمات شهری شهرداری قم خاطرنشان کرد: در این راستا طی هماهنگی با مرکز بهداشت و شرکت آب و فاضلاب مقرر شد که به شهروندان اطلاع‌رسانی کنند که تعداد زیادی توانستند با شبکه آب و فاضلاب ارتباط بگیرند و بسیاری از انشعابات وصل شد.  

میرهادی عنوان کرد: زباله‌های خارج از نوبت که برخی شهروندان در بعضی مناطق خارج از منزل می‌گذارند یکی از معضلات محسوب می‌شود، درحالی‌که ساعت اعلام‌شده برای جمع‌آوری پسماند از ۲۱:۰۰ تا  ۶:۰۰ صبح است.

 وی گفت: نزدیک به ۱۲ درصد از پسماند شهر قم در روز جمع‌آوری می‌شود، باوجوداینکه اطلاع‌رسانی لازم به شهروندان انجام‌شده است و امیدواریم با همراهی مردم بتوانیم زباله روز را کاهش دهیم.

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • پرستاران بیشترین نقش را در زمینه سلامت جامعه دارند
  • هزینه قبوض تلفن ثابت در سال 1403
  • روش و نرخ محاسبه خدمات قضایی به کمک مشاوره حقوقی
  • کمبود بیش از ۳۰۰۰۰ کمک‌پرستار در کشور
  • عقب‌ماندگی تعرفه‌های پزشکی نسبت به رشد قیمت تمام شده خدمات
  • رشد تعرفه های پزشکی نسبت به قیمت تمام شده خدمات عقب است
  • تدوین لایحه حمایت از حقوق پرستاران با هدف بهبود معیشت
  • معضل بیرون گذاشتن زباله خارج از ساعات تعیین‌شده در قم
  • خدمتی سخت اما دوست‌داشتنی
  • شکایت بازیکنان از دو باشگاه در کمیته تعیین وضعیت تایید شد