Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار رادیو و تلویزیون خبرگزاری فارس، جلسه آسیب شناسی مدیریت بازیگران میدان تحول در رسانه ملی، برگزار شد. بنا بر این گزارش، در این مراسم سید مهدی شریفی، دانشیار گروه مدیریت رسانه دانشگاه تهران، میدان تحول در رسانه ملی با طرح این موضوع که  اداره نیروی انسانی صنایع خلاق در سازمان صداوسیما باید به صورت بالفعل و بالقوه انجام پذیرد، گفت: وضعیت نابسامان و هشداردهنده حال حاضر رادیو و تلویزیون جمهوری اسلامی ایران، ناشی از بی توجهی و غفلت از این موضوع مهم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

**در سازمان های رسانه ای،نیروی انسانی حرف اول را می زند

شریفی در ادامه با اشاره به این که متاسفانه نگاه به نیروی انسانی در اغلب مواقع به جای دانش محور، اموال محور می باشد گفت: در سازمان های رسانه ای، نیروی انسانی است که حرف اول را میزند.

وی با بیان این نکته که آگاهی از نوع جنس کار کارکنان بسیار حائز اهمیت است گفت: بعد از پرداخت و توجه به شناخت نیروی انسانی، اهتمام و اهمیت به استعداد نیروهای انسانی مورد نظر باید در دستورکار سازمان های رسانه ای قرارگیرد و برای تمام افرادی که قصد ورود به صنعت خلاق را دارند و یا در حال حاضر در این صنعت مشغول به فعالیت هستند، برنامه ای جامع و کامل نوشته و اجرا شود.

**هرکدام از کارکنان، جزء استعداد های خلاق قلمداد می شوند

شریفی گفت: هرکدام از کارکنان را باید جزء استعدادهای خلاق دانست، چراکه هرکدام می توانند با تولید محصولات فرهنگی خود، تاثیراتی ژرف و عظیم در صنایع فرهنگی ایجاد نمایند.

وی در ادامه نیز با طرح لزوم استفاده از ادبیات فرهنگی و قرابت های معنایی که در بین  فرهنگ ها وجود دارد، گفت: بهره وری از این موضوع میتواند منشاء برشماری تمامی کارکنان به منزله یک استعداد خلاق در یک سازمان باشد لذا توجه به این موضوعات بسیار حائز اهمیت است.

**استعداد خلاق در خط مقدم جبهه تولید است

شریفی با بیان این موضوع که در حال حاضر ادبیات حاکم بر نوع رفتار با نیرونی انسانی صنایع خلاق در کشور به درستی اجرا نمی شود گفت: متاسفانه در تمام این سال ها به جهت سوءمدیریت منابع انسانی و مدیریت استعدادها در سازمان صداوسیما جمهوری اسلامی ایران که خود از ارکان اصلی و مهم سازمان های رسانه ای در کشور است و همچنین به رسمیت نشناختن ویژگی های اساسی یک استعداد خلاق در این صعنت فرهنگی و فراهم آوری بستری مناسب در جهت تحقق بخشی به این موضوع، علی رغم تاکیدات مقام معظم رهبری در این باره،هنوز تحول و تغییری در این راستا برای بهبودی وضع موجود انجام نگرفته است.

وی در ادامه با طرح این موضوع که استعدادهای خلاق جزءکارکنان کلیدی هستند ‌و توجه به نوع جنس نیروی انسانی در صنایع فرهنگی و ایجاد تمایز بین این صنعت و مابقی صنایع بسیار حائز اهمیت است، گفت: جنس کارکنان سازمان های رسانه ای به لحاظ نوع کار و روحیه کاری از سایر صنایع بسیار متمایز است بر همین اساس توجه به این تفاوت ها و چینش برنامه ای مخصوص در خصوص نوع رفتار با این نیرو، به صورت متناظر با منابع انسانی ضرورت دارد.

شریفی چهار ویژگی نیروی انسانی در صنایع خلاق را اینگونه تعریف کرد: اول عدم کالایی شدن نیروی انسانی، دوم به رسمیت شناسی خودمختاری نیروی انسانی، سوم به رسمیت شناسی استقلال نیروی انسانی و چهارم عدم دخالت بیش از اندازه در مسیر کاری نیروی انسانی.

وی با اشاره به چهار پارامتر مهم و اصلی در مسیر موفقیت یک سازمان رسانه ای، اظهارداشت: این پارامترها عبارتند از توجه و تمایز بین کارکنان صنایع فرهنگی با سایر صنایع، شناخت صحیح از انگیزنده های درونی کارکنان صنایع خلاق و آموزش در این راستا، نگهداشت افراد، توسعه منابع انسانی صنایع خلاق و نظام مدیریت عملکرد.

شریفی همچنین با بیان این موضوع که توسعه منابع انسانی خود یکی از ارکان مهم آموزش است گفت: آموزش باید برای همه افراد در یک سازمان رسانه ای صورت پذیرد نه فقط نیروهای رسمی و این موضثع خود میتواند به مثابه ایجاد تحولی در صنایع فرهنگی باشد.

**عنصر خلاقیت خود یک مزیت رقابتی است

وی با طرح این موضوع که گم شده اصلی ما در تولید محصولات فرهنگی در نظام صنایع خلاق، خلاقیت است گفت: عنصر خلاقیت خود یک مزیت رقابتی به شمار می آید.

وی در پایان با بیان دغدغه های موجود در سازمان های رسانه ای به ویژه سازمان صداوسیما گفت: برای ایجاد تحول در صنعت رسانه ای نیازمند ایجاد بستر و فضایی مناسب در جهت ورود بازیگران جدید با انگیزه هایی بالا و روحیه ای خلاقانه هستیم و عدم جانشین پروری در صنایع فرهنگی و حضور یک شخص به صورت طولانی مدت، بزرگترین بی عدالتی است که خود باعث هدر رفت استعداد های جدید و پر انرژی در یک صنعت می شود.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: رسانه ملی دانشگاه تهران سازمان های رسانه ای صنایع فرهنگی نیروی انسانی منابع انسانی صنایع خلاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۱۳۵۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دولت تا حد امکان برای برنج و چای «خرید تضمینی» نخواهد داشت

به گزارش خبرنگار مهر، «محمدعلی نیکبخت» وزیر جهاد کشاورزی، امروز در حاشیه جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران با اشاره به رصد این وزارتخانه روی محصولات اظهار کرد: برنامه تولید و تنظیم را بررسی می‌کنیم و بر اساس پیش‌بینی‌هایی که صورت می‌گیرد، اگر مازاد بر نیاز داشته باشیم، بدون هیچ‌گونه محدودیت، صادرات محصولات کشاورزی را در دستور کار خود قرار می‌دهیم.

وی با اشاره به خرید تضمینی محصولات کشاورزی اظهار کرد: تمام تلاش ما این است که محصولات کشاورزی را با صنعت، بازرگانی و تجارت گره بزنیم؛ این موضوع در سال ۱۴۰۲ در دستور این وزارتخانه بود و امسال هم با جدیت دنبال می‌شود.

نیکبخت اضافه کرد: با توجه به تجربه‌ای که در سال ۱۴۰۲ به دست آوردیم، در آینده با حداقل خطا این پروژه را اجرا خواهیم کرد؛ صنایع غذایی هم به عنوان بخشی از زنجیره تولید که مسوولیت فرآوری خام محصولات کشاورزی را برعهده دارد، مورد توجه ما است و باید در خدمت تولیدکننده باشد.

وزیر جهاد کشاورزی در ادامه گفت: با هماهنگی با صاحبان صنایع، به دنبال آن هستیم که آن‌ها به سمتی حرکت کنند که محصولات مازاد کشاورزان را خریداری کنند.

نیکبخت گفت: در مورد برخی محصولات کشاورزی از جمله برنج، چای و دانه‌های روغنی، سیاست ما این است که تا می‌توانیم دولت به عنوان خرید تضمینی، ورود پیدا نکند تا بازرگان‌هایی که کار واردات این محصولات را انجام می‌دهند یا کارخانجاتی که محصولات در این حوزه تولید می‌کنند، محصولات کشاورزان را خریداری و فرآوری کنند.

کد خبر 6094180

دیگر خبرها

  • پایداری نظام به تقویت و در صحنه‌ بودن نیروی انسانی است
  • خلاقیت؛ موتور رشد شهرها
  • مجلس، مقدم‌ترین لبه تماس حاکمیت با مردم است | توجه به تبیین خدمات دولت در مجلس
  • مجلس، مقدم‌ترین لبه تماس حاکمیت با مردم است/ توجه به تبیین خدمات دولت در مجلس
  • دولت تا حد امکان برای برنج و چای «خرید تضمینی» نخواهد داشت
  • اورژانس قزوین ‌۱۲۰ نیرو کم دارد
  • جهش تولیدات صنعتی با کمک بخش نخبگانی از طریق تقویت حضور دانش‌بنیان‌ها در صنایع بزرگ
  • احداث سردخانه ۲ هزار تنی در استان خراسان جنوبی
  • کارگر؛ رضایت شغلی و توسعه اقتصادی
  • ضرورت توجه ویژه به کارگاه‌های فنی و حرفه‌ای در کردستان