Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد شریفی مقدم دبیرکل خانه پرستار ایران در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به  مشکلات  پرستاران شرکتی جهت جذب در  بیمارستان های سراسر کشور اظهار کرد: پرستاران در خط مقدم مبارزه با بیماری کرونا  هستند و همیشه بهترین خدمات درمانی را به بیماران و مراجعه کنندگان به مراکز درمانی ارائه می دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در زمان  شیوع ویروس کرونا با توجه به تمام کمبودها و مشکلات  پرستاران جزو اولین افراد مقابله کننده با بیماری کووید  ۱۹ در مراکز درمانی بودند و از این امتحان سربلند بیرون آمدند.

او ادامه داد: پرستاران در راه مقابله با کرونا تمام خطرها را به جان خریدند، به طوری که تعداد زیادی از آن ها به این بیماری مبتلا و برخی نیز شهید خدمت سلامت شدند.

دبیرکل خانه پرستار ایران تاکید کرد: در اوج شیوع بیماری کرونا وزارت بهداشت  تعدادی پرستار را به صورت شرکتی به مدت یک  سال و با قرارداد موقت یا شرکتی  جذب کرده بود که بعدها این استخدام به قرار داد ۸۹  روزه تبدیل شد. بسیاری از امکانات به پرستاران و نیروهای شرکتی به خاطر نوع قراردادشان تعلق نمی گیرد و اجحاف در حق پرستاران و نیروهای ایثارگر می شود.

پرستاران امنیت شغلی ندارند

شریفی مقدم بیان کرد: پرستاران شرکتی با این که در خط مقدم مقابله با بیماری کرونا قرار دارند و در معرض جدی  خطرات ناشی از این بیماری هستند اما  امنیت شغلی ندارند.  متاسفانه دریافتی پرستاران شرکتی ناچیز است و وزارت بهداشت تا به امروز  اقدام موثری جهت تبدیل وضعیت آن ها  نکرده است.

او تاکید کرد: جذب نیروی پرستار به صورت شرکتی مشکلات مختلف مالی و شغلی به همراه داشته است و پرستاران به خاطر اینگونه مسائل دچار  استرس و اضطراب بیشتری  هستند.

شریفی مقدم  گفت: جذب پرستار شرکتی در آینده بر نظام سلامت تاثیر منفی می گذارد و  معتقدم که  درخواست پرستاران مبنی بر تبدیل وضعیت و  استخدام رسمی آن ها درست است.

بیشتر بخوانید: فرصت ۴ ماهه برای تعیین تکلیف تعرفه پرستاری

دبیرکل خانه پرستار ایران یاد آوری کرد: جذب  پرستار به صورت   شرکتی  سبب بی اعتمادی بیشتر در بین همکاران پرستار می شود. به جای اینکه بهترین امکانات  را برای پرستاران در نظر بگیریم تا  با خیال آسوده خدمات درمانی خوبی به بیماران و مراجعه کنندگان ارائه دهند با انواع قراردادهای مختلف مشکلات زیادی را برای آن ها ایجاد می‌کنیم.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ویروس کرونا کرونا در ایران کرونا ویروس نظام سلامت پرستاران شرکتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۴۳۶۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش استعفای پرستاران سلامت مردم را نشانه گرفته است

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، وحید زمان زاده رئیس شورای عالی نظام پرستاری کشوراظهار کرد: با توجه به تکرار زیاد عدم وصول پرستاران به درخواست‌های قانونی و منطقی شان، شاهد آن هستیم که پرستاران بصورت دسته جمعی از حرفه و خدمت بالینی خود در مراکز درمانی دست می‌کشند؛ که این مورد بالاترین سطح هشدار به تخلیه مراکز درمانی از پرستاران است.

زمان زاده افزود: پرستاران جزو معدود گروه‌های سلامت اند که با توجه به ماهیت حرفه‌ای و علمی شان در صورت خلا مراکز درمانی از این نیروها؛ جایگزینی برای خدمت با کیفیت و با صلاحیت و شایسته برای مددجویان و بیماران نخواهد بود و این مساله لطمه بزرگی را بر پیکره سلامت کشور وارد خواهد آورد، مصداق این‌موضوع، افزایش استعفای پرستاران از مراکز درمانی است که بطور مستقیم سلامت مردم را نشانه گرفته است.

رئیس شورای عالی نظام پرستاری کشور گفت: امروز ضروت توجه به خواسته‌های پرستاران این بار، از مرز درخواست‌های شخصی پرستاران یا پیگیری‌های صنفی شان در سازمان نظام پرستاری و سایر نهاد‌های پرستاری عبور کرده است، در صورت ادامه این شرایط بحرانی، سلامت مردم را نشانه رفته است و برای حاکمیت و نظام‌سلامت، بالاترین سطح هشدار در ارائه حداقل‌های خدمات سلامت به عموم مردم در سطوح بیمارستان‌ها اتفاق خواهد افتاد.

وی گفت: تنها راه بازگشت و ترغیب پرستاران جهت ماندگاری آنان در مراکز درمانی، فارغ از بوروکراسی‌های اداری، توجه اورژانسی به مشکلات معیشتی و قانونی پرستاران به صورت ویژه و آنطور که مورد نظر قانون و خود پرستاران در زمینه‌های مختلف مانند تعرفه گذاری خدمات پرستاری، فوق العاده خاص با بالاترین ضریب، تبدیل وضعیت و. می‌باشد.


مسئولین به صورت اختصاصی پرستاری را درنظر بگیرند

زمان زاده خاطر نشان کرد: باید مسئولین محترم در قوای سه گانه برای حفاظت از سلامت و رفاه مردم که بنیادی‌ترین هدف حاکمیتی است، پرستاری را به صورت اختصاصی در نظر بگیرند چرا که در صورت عدم تغییر نگرش‌ها نسبت به مقوله پرستاری و مراقبت، دچار بحران بزرگی در حوزه سلامت خواهیم شد و تاخیر در این موضوع عواقب جبران‌ناپذیری را به همراه خواهد داشت که مسئولان خدوم در دولت باید جوابگوی آن باشند.

رئیس شورای عالی نظام پرستاری کشور خاطرنشان کرد: امیدوارم دلسوزان نظام‌سلامت چشمان خود را شسته و با یک نگاه منطقی‌تر و معقولانه‌تر به مساله مسائل رفاهی و معیشتی پرستاران که از عوامل اصلی مهاجرت پرستاران می‌باشد، ورود نمایند، زیرا آیندگان اعمال ما را به بهترین شکل، تحلیل خواهند کرد و این آینده خیلی دور نیست.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • فعالیت ۲۳۰ هزار پرستار در ایران / سهم سلامت از تولید ناخالص ملی۳ تا ۴ درصد است
  • در برخی از حوزه‌های پرستاری پیوست عدالت وجود ندارد
  • ادامه موج گسترده مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس / در عمان حقوق یک پرستار ۶ برابر ایران است
  • فعالیت ۲۳۰۰۰۰ پرستار در ایران/ ۷۵ درصد پرستاران زن هستند
  • موج بالای مهاجرت پرستاران؛ عمانی‌ها ۶ برابر ایران حقوق می‌دهند | مقاومت عجیب با وجود کمبود پرستار!
  • پرستاران ۳۰ درصد از جمعیت نظام سلامت هستند
  • موج مهاجرت پرستاران؛ عمان ۶ برابر ایران حقوق می‌دهد
  • موج مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس
  • درخواست جذب سالانه ۱۵۰۰۰ نیروی پرستاری
  • افزایش استعفای پرستاران سلامت مردم را نشانه گرفته است